Hozzávalók:
8 db csirke szárny
chili pehely (ízlés szerint)
2 evő kanál méz
2 gerezd fokhagyma
2 evő kanál ketchup
só, bors
Lucullus ropogós csirke sült fűszer só
olaj
Elkészítés:
A csirke szárnyakat megmosom.
A chili pelyhet összekeverem a mézzel, ketchuppal, belereszelem a fokhagymát.
Sózom, borsozom, meghintem a Lucullus ropogós csirke sült fűszer sóval és beteszem a hűtőbe egy pár órát, hogy összeérjenek az ízek.
Serpenyőben olajat melegítek és 15-20 perc alatt ropogósra sütöm.
A ropogósra sült csirke szárnyaknál nincs is jobb falat, főleg ha még csíp is egy kicsit! Nálunk rendszeresen van szárny. Imádjuk.
VálaszTörlésNelli,nem ér kora reggel ilyennel izgatni az embert:-)Nagyon guszta lett,étvágygerjesztő!
VálaszTörlésjaj, ezt de imádom!!! Ha kapok jó kis csirkeszárnyat itt Heidelbergben, kpróbálom!
VálaszTörlésNagyon finom lehet
VálaszTörlésNagyon guszta!!! El is csentem egy szárnyacskát.:))
VálaszTörlésKriszti!Érdekes mi csak mostanában kaptunk rá a csirkeszárnyra.Csípősen még finomabb.
VálaszTörlésDitta!Örülök, hogy tetszett Neked!Még mindig áll az ajánlat!Torta szeletre cserélek!:-)
Erinacea!Nálad bonbonra cserélnék!:-)
Bianka!Finom volt.:-)
Gizi!Egészségedre váljék!:-)