2011. március 12., szombat

Chilis csirkeszárnyak

Hozzávalók: 

8 db csirke szárny
chili pehely (ízlés szerint)
2 evő kanál méz
2 gerezd fokhagyma 
2 evő kanál ketchup 
só, bors 
Lucullus ropogós csirke sült fűszer só
olaj 

Elkészítés: 

A csirke szárnyakat megmosom.
A chili pelyhet összekeverem a mézzel, ketchuppal, belereszelem a fokhagymát.
Sózom, borsozom, meghintem a Lucullus ropogós csirke sült fűszer sóval és beteszem a hűtőbe egy pár órát, hogy összeérjenek az ízek. 
Serpenyőben olajat melegítek és 15-20 perc alatt ropogósra sütöm. 

 

6 megjegyzés:

  1. A ropogósra sült csirke szárnyaknál nincs is jobb falat, főleg ha még csíp is egy kicsit! Nálunk rendszeresen van szárny. Imádjuk.

    VálaszTörlés
  2. Nelli,nem ér kora reggel ilyennel izgatni az embert:-)Nagyon guszta lett,étvágygerjesztő!

    VálaszTörlés
  3. jaj, ezt de imádom!!! Ha kapok jó kis csirkeszárnyat itt Heidelbergben, kpróbálom!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta!!! El is csentem egy szárnyacskát.:))

    VálaszTörlés
  5. Kriszti!Érdekes mi csak mostanában kaptunk rá a csirkeszárnyra.Csípősen még finomabb.

    Ditta!Örülök, hogy tetszett Neked!Még mindig áll az ajánlat!Torta szeletre cserélek!:-)

    Erinacea!Nálad bonbonra cserélnék!:-)

    Bianka!Finom volt.:-)

    Gizi!Egészségedre váljék!:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...