2011. május 9., hétfő

Gombás sajtos melegszendvics

Hozzávalók: 

Kenyér szeletek, attól függően, hogy mennyit 
szeretnénk készíteni.
50 dkg gomba
20 dkg natúr sajt krém
2 paradicsom
2 db sonka lila hagyma
25 dkg sajt
2 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
só, bors, rozmaring, oregano, 
bazsalikom 
kevés olíva olaj 



Elkészítés:
A kenyér szeleteket megkentem a 
natúr sajt krémmel.
A gombát megpucoltam (tudom sokan nem pucolják 
csak megmossák), 
megmostam, rusztikusabb szeletekre vágtam. 
A vöröshagymát felaprítottam, kevés olíva olajon 
sütöttem, 
majd rádobtam a gomba szeleteket.
Vizet nem töltöttem alá, mert a gomba rengeteg 
vizet enged.
Közben felvágtam karikára a sonka hagymákat és a 
paradicsomokat, a sajtot lereszeltem.
A gombát fűszereztem, és lesütöttem szép 
pirosra.
A már sajttal megkent kenyerekre halmoztam 
a gombát, 
majd mindegyikre lila hagymát és paradicsom 
szeletet tettem, 
bőven megszórtam reszelt sajttal és sütőben grillen 
ropogós pirosra sütöttem. 
 

7 megjegyzés:

  1. Vacsira rendelnék két szeletet ebből:)

    VálaszTörlés
  2. Isteni finom lehet, csorog a nyálam

    VálaszTörlés
  3. Nekem is jöhet 2 szelettel.
    Imádok mindent, amiben gomba van:))

    VálaszTörlés
  4. Igaz retro hangulat! Hogy mi ezt mennyire imádjuk!

    VálaszTörlés
  5. Kislányom jössz ma?Nem is tudtam!De tudod mindig várlak benneteket!:-)

    Bianka, Gabi, Andikám!Mi is annyira szeretjük a gombát, mindenféle formában.

    VálaszTörlés
  6. Nelli, ez nagyon guszta lett! Igazán nyálcsorgatóak a képek is!

    VálaszTörlés
  7. Nellikém ! ide egy pár szeletet, és akkor már el is mondhatom, hogy meggyógyultam. Kérdezted: - nem tulságosan jól, de majdcsak lesz valahogy.
    Veled mizu, mizu mizu ???? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...