Hozzávalók:
Kenyér szeletek, attól függően, hogy mennyit
szeretnénk készíteni.
50 dkg gomba
20 dkg natúr sajt krém
2 paradicsom
2 db sonka lila hagyma
25 dkg sajt
2 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
só, bors, rozmaring, oregano,
bazsalikom
kevés olíva olaj
Elkészítés:
A kenyér szeleteket megkentem a
natúr sajt krémmel.
A gombát megpucoltam (tudom sokan nem pucolják
csak megmossák),
megmostam, rusztikusabb szeletekre vágtam.
A vöröshagymát felaprítottam, kevés olíva olajon
sütöttem,
majd rádobtam a gomba szeleteket.
Vizet nem töltöttem alá, mert a gomba rengeteg
vizet enged.
Közben felvágtam karikára a sonka hagymákat és a
paradicsomokat, a sajtot lereszeltem.
A gombát fűszereztem, és lesütöttem szép
pirosra.
A már sajttal megkent kenyerekre halmoztam
a gombát,
majd mindegyikre lila hagymát és paradicsom
szeletet tettem,
bőven megszórtam reszelt sajttal és sütőben grillen
ropogós pirosra sütöttem.
Vacsira rendelnék két szeletet ebből:)
VálaszTörlésIsteni finom lehet, csorog a nyálam
VálaszTörlésNekem is jöhet 2 szelettel.
VálaszTörlésImádok mindent, amiben gomba van:))
Igaz retro hangulat! Hogy mi ezt mennyire imádjuk!
VálaszTörlésKislányom jössz ma?Nem is tudtam!De tudod mindig várlak benneteket!:-)
VálaszTörlésBianka, Gabi, Andikám!Mi is annyira szeretjük a gombát, mindenféle formában.
Nelli, ez nagyon guszta lett! Igazán nyálcsorgatóak a képek is!
VálaszTörlésNellikém ! ide egy pár szeletet, és akkor már el is mondhatom, hogy meggyógyultam. Kérdezted: - nem tulságosan jól, de majdcsak lesz valahogy.
VálaszTörlésVeled mizu, mizu mizu ???? :)