Hozzávalók:
50 dkg tarhonya
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
15-20 dkg bacon szalonna
5-6 szem burgonya
só, bors, ízvarázs, őrölt pirospaprika
Elkészítés:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre párolom miután apró kockákra vágtam.
Rádobom a csíkokra vágott bacon szalonnát is, ezt is pirítom.
Majd hozzáöntöm a tarhonyát és megpirítom.
Megszórom 2 kávéskanál őrölt pirospaprikával.
Ízesítem sóval, borssal, ízvarázzsal és reszelt fokhagymával.
Felengedem annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzöm a tarhonyát.
A burgonyát kockákra vágom és sós vízben felteszem főni.Mikor megfőtt, leszűröm és
a már kész tarhonyához keverem.
Savanyúsággal találjuk.
Házhozszállítás van?
VálaszTörlésPersze!Felétek ingyenes bariném!
VálaszTörlésJuj de guszta, készíteni még nem készítettem
VálaszTörlés