2010. szeptember 20., hétfő

Kókuszos, szezámmagos csirkemell, grillezett zöldségekkel



2 db csirkemellből készítettem.Vékony csíkokra vágtam őket, borsóztam, sóztam.Ezután a hűtőszekrényben kb. 1 óra hosszat állni hagytam.
Majd az egyik mellet a szokásos módon paníroztam, liszt, tojás, és a morzsa helyett kókuszreszeléket használtam.A sütésnél vigyázni kell, mert hamar megég.
Ezután a másik mellett paníroztam (liszt, tojás, morzsa), de a morzsába burgonyapelyhet és szezámmagot szórtam.A pehelytől könnyű, lágy lesz a panír.
Majd megsütöttem.
A zöldségeket, karikára vagy hasábokra vágtam.
Megszórtam zöldség grill fűszerkeverékkel.
A grillserpenyőben karamellizáltam őket és puhára pároltam.
A zöldségek jelen esetben:krumpli, cukkini, sárgarépa, hagyma.
Maradék rizi-bizi is volt hozzá.

4 megjegyzés:

  1. Abból a szezámmagosból küldjél pár darabot bariném!

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlenül fenséges fogás

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem én is, pláne a szezámosat, és a grillezett zöldségkörettel együtt finom kis étel.
    Nagyon édi a pöttyös 'köcsög' ott a háttérben.:)

    VálaszTörlés
  4. Megkóstolnám, jól hangzik nagyon!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...