2011. január 15., szombat

Rántott hús másképp


 
Hozzávalók:

8 szelet karaj
25 dkg trappista sajt
20 dkg bacon szalonna
olaj, só, fehérbors, ízvarázs (mert nagyon szeretem :-) )
Panírozáshoz: 
liszt, tojás, morzsa

Elkészítés:

A tál aljára fektettem sorban a bacon szalonnákat, majd sorban rátettem a befűszerezett,
bepanírozott húsokat.
Megszórtam vékonyan sajttal, majd újabb szalonna szeletek következtek.
Megint egy réteg hús, beborítottam szalonnával.
A panírozásnál visszamaradt tojást felhígítottam tejjel és ráöntöttem, majd bőven megszórtam
sajttal és szép pirosra sütöttem.
Előmelegített sütőben hőlégkeverésen egy órát sütöttem, mivel vékony szelet húsok voltak. 
Szépen lehetett szeletelni, krumplipürével és uborka salátával találtam.
Szerintem nagyon tartalmas, finom étel, ajánlom mindenkinek az elkészítését.


8 megjegyzés:

  1. Hasonlít a csirketortára, nem bariném?

    VálaszTörlés
  2. Szuper finom lehetett!!!!Most jöhetne is egy adag.:)
    Sajttal-tejföllel már rétegeztem a húst, de így bepanírozva, na meg még bacon is van hozzá, hát nagyon kreatív vagy.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik! Mehetek ebédre???

    VálaszTörlés
  4. Andikám!
    Hasonlít a csirke, vagy pulykatortára, de ott nem kell panírozni a húst.
    Gizi!Van még belőle!Jöhetsz!:-)
    Erinacea!Cserélünk egy limoncellós bonbonért?:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon izgalmas lett! Tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Nelli!
    Ez nagyon finom lehetett, gondolom jól belaktatok belőle :)
    Érzem az ízét a számban :)

    VálaszTörlés
  7. Én is hasonló képpen készítem, csak kicsit mégis másképp. Olajat nem adok hozzá, s én a husikat reszeltsajtba "panírozom", s tejszínnel öntöm le a húsokat. Júj közben akkorát korgott a gyomrom :) :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...