A receptet az Apró Séf receptes oldalról kölcsönöztük.
Mindent pontosan ugyanígy csináltunk.
Mandula liszt helyett mandulát daráltunk nagyon finomra.
A 75 gr tojás fehérje 3 db tojás fehérjét tett ki.
Rózsaszín Wilton étel festékkel színeztünk.
A töltelék citromos mascarpones krém volt.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor
20 dkg darált mandula
7,5 dkg tojás fehérje
20 dkg kristály cukor
65 ml víz
7,5 dkg tojás fehérje
Töltelék:
1 doboz mascarpone
1 citrom leve és héja
15 dkg porcukor
Még van mit gyakorulnunk, de azt hiszem ezek már elég jól sikerültek.
Van talpuk! :-) Ami a macaronnál nagyon lényeges szempont!
Köszönjük szépen mindenkinek a gyakorlati tanácsokat!
Hűha, Nelli! Nemsemmik vagytok! Na ez az a süti, aminek szerintem sosem állnék neki....pedig biztos finom, Csengének a színe is tetszene.:-))))
VálaszTörlésAnikó! Állj neki nyugodtan, most már én is biztos többször megsütöm. A csajoknak biztos nagyon tetszene a színe is. Csenge és Mesi szívesen ragasztgatnák. :-)
TörlésNagyon szépek, gratula:) Azt hiszem ezt én is ki fogom hagyni:)
VálaszTörlés