A szokásos módon palacsintákat sütöttem. Ezt nem írom le hogyan készült, úgyis mindenki a saját jól bevált palacsinta tésztáját keveri be.
A töltelék hozzávalói:
1 db natúr tömlős sajt krém
2 db paradicsom
3 db zöld hagyma
1 db paprika
15 dkg valamilyen szalámi
tejföl és sajt
Elkészítése:
A sajtkrémmel megkenjük a palacsintákat. Felszeleteltem a
paprikát hosszában és a paradicsomot
cikkekre vágtam.
A zöld hagymát hosszában félbe vágtam.
A sajtkrémre ráfektettem a szalámit és
megpakoltam a zöldségekkel.
Feltekertem és megkentem tejföllel,
megszórtam reszelt sajttal.
Sütőben átmelegítettem, addig amíg megpirult a
sajtos, tejföl a tetején.
Nagyon guszta és finom. Ez még tízórainak is megfelel a gyerkőcöknek, fóliába becsomagolva.
VálaszTörlésHmmm, nekem is!!!
VálaszTörlésNagyon jó:) Megtetszett nekem is:)Friss zöldségekkel:)
VálaszTörlésNagyon kívánatos ez a palacsintád! Szerintem 1-2 db biztos hogy lecsúszna most nekem is belőle!
VálaszTörlésFinom recept! A fiammal szeretjük a sós palacsintákat, a lányom és a párom földhözragadt ilyen téren, csak a lekvár és a kakaó jöhet szóba...
VálaszTörlésMilyen finom és kreativ a hideg palacsinta friss zöldségekkel! Én még igy nem készitettem, csak melegen töltve, de okvetlen ki fogom próbálni, mert nálunk nagyon szeretjük a palacsintát, mindenféle képpen!
VálaszTörlés