2012. augusztus 3., péntek

Töltött palacsinta



A szokásos módon palacsintákat sütöttem. Ezt nem írom le hogyan készült, úgyis mindenki a saját jól bevált palacsinta tésztáját keveri be.


A töltelék hozzávalói:

1 db natúr tömlős sajt krém
2 db paradicsom
3 db zöld hagyma
1 db paprika
15 dkg valamilyen szalámi 
tejföl és sajt

Elkészítése:


A sajtkrémmel megkenjük a palacsintákat. Felszeleteltem a
paprikát hosszában és a paradicsomot 
cikkekre vágtam.
A zöld hagymát hosszában félbe vágtam.
A sajtkrémre ráfektettem a szalámit és
megpakoltam a zöldségekkel.
Feltekertem és megkentem tejföllel,
megszórtam reszelt sajttal.
Sütőben átmelegítettem, addig amíg megpirult a
sajtos, tejföl a tetején.




6 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta és finom. Ez még tízórainak is megfelel a gyerkőcöknek, fóliába becsomagolva.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó:) Megtetszett nekem is:)Friss zöldségekkel:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kívánatos ez a palacsintád! Szerintem 1-2 db biztos hogy lecsúszna most nekem is belőle!

    VálaszTörlés
  4. Finom recept! A fiammal szeretjük a sós palacsintákat, a lányom és a párom földhözragadt ilyen téren, csak a lekvár és a kakaó jöhet szóba...

    VálaszTörlés
  5. Milyen finom és kreativ a hideg palacsinta friss zöldségekkel! Én még igy nem készitettem, csak melegen töltve, de okvetlen ki fogom próbálni, mert nálunk nagyon szeretjük a palacsintát, mindenféle képpen!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...